Ajankohtaista

Toimitilamme ovat Korsholmanpuistikko 44, 2 krs, POHY:n tiloissa. Yhdistyksellä on huone Maksa-ja munuaistautiliiton sekä Parkinsonyhdistyksen kanssa.

Rakasta selkääsi. Se kannattaa. Sinua.

Jäsenmaksusta yhdistys saa 10 euroa ja 10 euroa menee Selkäliitolle.  Jäsenmaksulla saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Hyvä Selkä lehden. Seuraava lehti ilmestyy elokuun lopulla.

Vertaistukitoiminta

Päivystämme keskussairaalan palvelupisteessä, sairaalan päärakennuksen 1. kerroksessa, Hietalahdenkatu 2-4. Palvelupiste on suunnattu potilaille, läheisille ja kaikille sairaalan vierailijoille. Siellä on varattuna tila potilasyhdistysten esitteille. Vertaistapaamisista ja päivystysajoista ilmoitetaan palvelupisteen kalenterissa, yhdistyksen kotisivuilla www.vaasanselkayhdistys.fi ja sanomalehtien toimintapalstoilla.